Navigáció
  • Főoldal/Kereső
  • Rólunk
    • Munkatársak
    • Történet
    • Válogatott publikációk
    • Kapcsolat
  • Szolgáltatások
    • Fontos figyelmeztetés
    • Rendelési információk
    • Mikroorganizmusok letétbe helyezése
    • Törzs azonosítás
    • Tenyészetek tartósítása
    • Anyag átruházási megállapodás
  • Linkek
    • ECCO
    • EBRCN
    • CABRI
    • MIRCEN
    • WFCC
  • English
  • Magyar
Brysch-Herzberg, M.
Általa leírt fajok
NCAIM Number
Cyberlindnera sylvatica
Y.02189
Y.02233T
Hyphopichia lachancei
Y.01946
Y.02227
Y.02228T
Schizosaccharomyces osmophilus
Y.02191
Y.02225T
Általa deponált törzsek
Cyberlindnera sylvatica Y.02233T
Hyphopichia lachancei Y.02227
Általa izolált törzsek
Cyberlindnera sylvatica Y.02233T
Schizosaccharomyces osmophilus Y.02225T
Irodalom
FEMS Yeast Research / Schizosaccharomyces osmophilus sp. nov., an osmophilic fission yeast occurring in bee bread of different solitary bee species / 2019
Int. J. Syst. Evol. Microbiol. / Cyberlindnera sylvatica sp. Nov., a yeast species isolated from forest habitats / 2021
Antonie van Leeuwenhoek / Hyphopichia lachancei, f.a., sp. nov., a yeast species from diverse origins / 2020