Navigáció
  • Főoldal/Kereső
  • Rólunk
    • Munkatársak
    • Történet
    • Válogatott publikációk
    • Kapcsolat
  • Szolgáltatások
    • Fontos figyelmeztetés
    • Rendelési információk
    • Mikroorganizmusok letétbe helyezése
    • Törzs azonosítás
    • Tenyészetek tartósítása
    • Anyag átruházási megállapodás
  • Linkek
    • ECCO
    • EBRCN
    • CABRI
    • MIRCEN
    • WFCC
  • English
  • Magyar
Saccharomyces cerevisiae Meyen ex Hansen
MIMNG szám Y.01128
Más gyűjteményi szám LOCK 9, ATCC 9763, CBS 2978; CBS 5900; CCRC 20822; CCY 21-4-48; DSM 1333; NCTC 10716; NCYC 87; PCI M50
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza
Strain History
Előző név
Típustörzs
Letevő
Izoláló
Izolálási forrás
Izolálási forrás típusa
Korlátozás Hazard Group 1
Táptalaj neve NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C
Megjegyzés

Distillery yeast.

Irodalom Br. Pharmacopoeia 1993 v.2: A165-A169, 1993
Code of Federal Regulations Title, 1987
23rd: 1690-1696, 1994
Laboratory handbook of medical mycology: 412-419, 1980
U.S. Pat. 3,052,605
AOAC Methods 974.4, 1990
J. Assoc. Off. Anal. Chem. 57: 536-540, 1974
Code of Federal Regulations Title 21: Part 436, 1994
Antibiot. Chemother. 7: 639-640, 1957
J. Clin. Microbiol. 32: 1625-1628 and 1650-1, 1994
J. Pharm. Sci. 60: 1087-1088, 1971
Plant Cell Physiol. 14: 641-651, 1973
Biotechnol. Bioeng. Symp. 24: 1319-1325, 1982
Biotechnol. Lett. 4: 809-814, 1982
J. Biol. Chem. 255: 6387-6391, 1980
ibid. 255: 11892-11895, 1980
Br. Pharmacopoeia 1980 v. 2: A123, 1980
J. Sci. Food Agric. 62: 89-94, 1993
Megrendelés